DEMO DIMO

Dedo Dimo

Het etno-restaurant "Dedo Dimo" ligt in het hart van het landelijke dorp Kuratica, 20 km ten noordoosten van Ohrid op 1100 meter boven de zeespiegel. De authenticiteit van de gebouwen voor deze regio (stenen en hout) is bewaard en is het enige restaurant in Kuratica gebouwd volgens alle normen en "HACCP"-systeem. Met een ruimte van 130m2 en een capaciteit van 100 stoelen, ingebouwde isolatie, vloerverwarming. Het is geschikt voor alle soorten feesten, seminars, bruiloften, doopfeesten, verjaardagen, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en andere bijeenkomsten.
 

Voor de zomerperiode is er een open terras met ruime zitplaatscapaciteit, evenals een gelegenheid om te genieten terwijl traditionele gerechten voor u worden bereid. Omringd door de schilderachtige natuur, het restaurant biedt traditionele gerechten zoals zelfgebakken brood dat op traditionele wijze in de steenoven wordt gebakken, Gjomleze, pitulici, zelfgemaakte deeg en andere gerechten bereid met zelfgeproduceerde biologische producten. Geniet tijdens het eten van een glas zelfgemaakte wijn, rakija of sap.


Naast het eten en de schone berglucht, kunt u ook genieten van onvergetelijke wandelingen naar de berg Plakenska. Op een hoogte van 1999m (Stalev Kamen), heeft u de gelegenheid om de twee grootste natuurlijke meren Ohrid en Prespa te zien. Tegelijkertijd kunt u genieten van de  van de panorama van groot deel van Macedonië, delen van Albanië en Griekenland, een rit met ezels, wandelen, enz ...

Aan het einde van deze unieke en geweldige reis ervaring, krijgt u de gelegenheid om het verhaal over Dedo Dimo (opa Dimo), te horen.

 

JULLIE ZIJN VAN HARTE WELKOM!