top of page

1-daagse excursie Mavrovo

Het nationale park Mavrovo ligt in het noordwesten van Macedonië en beslaat een oppervlakte van 73088 hectare. Een aantal ravijnen, prachtige heuvelruggen, diverse vormen van rotsen, grotten en watervallen zullen u de adem benemen. De SKI CENTRE MAVROVO heeft drie stoeltjesliften en elf skiliften. De lengte van de stoeltjesliften is 4.800 m. met een capaciteit van 1.900 personen per uur. Met deze liften is het mogelijk om te skiën van 1.255 m. tot 1.860 m. boven zeeniveau. De lengte van de skiliften is 5.700 m. met een capaciteit van 10.100 skiërs per uur. Het Mavrovo-meer, dat zich net onder het skicentrum bevindt, maakt van het Nationale Park van Mavrovo het hele jaar door een populaire wintersportplaats.

Een extra aandachtspunt is de half-ondergedompelde kerk in het midden van het meer.

 

Na de lunch in deze prachtige omgeving gaat uw reis verder naar St Jovan Bigorski. Dit klooster ligt in de pittoreske vallei van de rivier de Radika. Het is gebouwd in 1021. De kloosterkerk was gewijd aan de onthoofding van St. Johannes de Doper.

De reis eindigt weer terug in Ohrid.

Trip Staff:

Reisleider

Misko Taneski

Transport:

Met minivan

Groepsgrootte:

Maximaal 4

GOED OM TE WETEN:

 

BETALING

Betaling is contant op de startlocatie vooraf

REISVERZEKERING

Een adequate en geldige reisverzekering voor medische en persoonlijke ongevallen, met inbegrip van repatriëringskosten en evacuatie in geval van nood, is verplicht.

ANNULERING

Voor deze tour gelden geen extra annuleringskosten. 

 

 

bottom of page