top of page
karinemma.PNG

Over ohrid4u.com

Ohrid4U logo

Karin

Ik kom sinds 2010 met grote regelmaat in Ohrid. Bij mijn eerste blik op Ohrid vanuit het vliegtuig was ik direct verkocht. Ik voel mij in Ohrid en in het land Macedonië helemaal thuis: de vriendelijke mensen, de cultuur, de mooie natuur, het lekkere eten, de gastvrijheid. Bovenal ben ik verliefd op Ohrid en haar meer. Ik kan uren naar het meer kijken zonder me te vervelen. Inmiddels heb ik mijn eigen appartement aan de rand van het mooie oude centrum. Ik spreek een aardig woordje Macedonisch en dat opent vele deuren. 

Ik gun iedereen een aangenaam verblijf in Ohrid en het land Macedonië en ik help daar graag bij. 

 

Emma Luca

Als kind nam mijn moeder mij al mee naar Ohrid. Ik heb warme herinneringen aan het samen spelen in het meer met mijn broertje en het heerlijke eten. Naarmate ik ouder werd ben ik verliefd geworden op de berg die uitkijkt over het meer: Galičica. Ik kom nog graag terug met vriendinnen of met mijn vriend. In het dagelijks leven hou ik mij bezig met levensmiddelen. Ik ondersteun mijn moeder door de webshop te beheren. 

 

Oprichter

Ik ben Ana Bojadziev, afkomstig uit Ohrid, Macedonië (voormalig Joegoslavië). Ik woon al twintig jaar in Nederland. Ik kwam naar Nederland -  hoe kan het ook anders - voor de liefde. Mijn man Bob en ik delen, samen met onze kinderen, ons huidige leven en liefde in het gezellige Apeldoorn.

Ik ben de trotse oprichter van de website www.ohrid4u.com. Ik heb 5 jaar lang mijn liefde en zaligheid in deze website gestopt. Door gebrek aan tijd  heb ik besloten te stoppen met de werkzaamheden voor Ohrid4u. Per 14 oktober 2023 heb ik het stokje overgedragen aan Karin Broekema en haar dochter Emma Luca Bebseler. Ik heb alle vertrouwen dat ze mijn werk gaan doorzetten met veel liefde zoals ik dat deed.

bottom of page