Ana Bojadziev_ohrid4u.jpg

Over ons

Over ohrid4u.com

Ik ben Ana Bojadziev, afkomstig uit Ohrid, Macedonië (voormalig Joegoslavië). Ik woon al twintig jaar in Nederland. Ik kwam naar Nederland -  hoe kan het ook anders - voor de liefde. Mijn man Bob en ik delen, samen met onze kinderen, ons huidige leven en liefde in het gezellige Apeldoorn.
 

Ik ben de trotse eigenaresse van de website www.ohrid4u.com. Ik heb mijn liefde en zaligheid in deze website gestopt, inclusief vele uren werk. De reden waarom ik dit doe, is om mijn geliefde Ohrid, de pittoreske, historische parel die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat, bekend te maken bij het grote publiek.
 

Wat maakt Ohrid4u zo bijzonder? Ik ken beide werelden: de taal, de gewoontes, de tradities van Macedonië en de spirit van de westerse wereld. Wat ik wil bereiken is om een platform te ontwikkelen waar locals en bezoekers bij elkaar komen. De goed bezochte facebook pagina Ohrid4u en de facebook groep Ohrid4u Club, bewijzen dat mijn missie geslaagd is. In de groep kunnen leden onderwerpen en ervaringen bespreken en genieten van elkaars foto’s die gemaakt zijn in Ohrid of elders in Macedonië.

Ohrid4u biedt uitgebreide informatie betreffende uw reis naar Ohrid of Macedonië. Op onze website zijn ook accommodaties, excursies en diverse activiteiten te boeken. Ik help u graag en bemiddel voor u, zodat u de beste keuze kunt maken. Veel plezier op ons platform.
 

Ohrid4u is opgericht op 01-01-2018

Untitled-3.png
  • Ohrid4u op facebook
  • Ohrid4u op instagram

CONTACT:
 

email:                           ohrid4u@yahoo.com

KVK nummer:            70394466

BTW:                             NL002413124B63

LEGAL:                          TERMS AND CONDITIONS

tui.gif
pegasus.jpg

"Goede site met veel informatie. Voor vragen kun je er terecht, snel antwoord. Goede vakantietips!"

Cindy Grootelaar

Flag-map North Macedonia

© 2020 by FLOR IT and updated by House of Communications. Proudly created for Ana from Ohrid, Macedonia