top of page
Ana.jpg

Over ohrid4u.com

Ohrid4U logo

Ik ben Ana Bojadziev, afkomstig uit Ohrid, Macedonië (voormalig Joegoslavië). Ik woon al twintig jaar in Nederland. Ik kwam naar Nederland -  hoe kan het ook anders - voor de liefde. Mijn man Bob en ik delen, samen met onze kinderen, ons huidige leven en liefde in het gezellige Apeldoorn.
 

Ik ben de trotse eigenaresse van de website www.ohrid4u.com. Ik heb mijn liefde en zaligheid in deze website gestopt, inclusief vele uren werk. De reden waarom ik dit doe, is om mijn geliefde Ohrid, de pittoreske, historische parel die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat, bekend te maken bij het grote publiek.
 

Wat maakt Ohrid4u zo bijzonder? Ik ken beide werelden: de taal, de gewoontes, de tradities van Macedonië en de spirit van de westerse wereld. Wat ik wil bereiken is om een platform te ontwikkelen waar locals en bezoekers bij elkaar komen. De goed bezochte facebook pagina Ohrid4u en de facebook groep Ohrid4u Club, bewijzen dat mijn missie geslaagd is. In de groep kunnen leden onderwerpen en ervaringen bespreken en genieten van elkaars foto’s die gemaakt zijn in Ohrid of elders in Macedonië.

Ohrid4u biedt uitgebreide informatie betreffende uw reis naar Ohrid of Macedonië. Op onze website zijn ook accommodaties, excursies en diverse activiteiten te boeken.

Sinds een jaar geleden is Ohrid4u een trotse eigenaar van webshop met grote aanbod Macedonische producten en bekende wijnen uit Macedonië.

Veel plezier op ons platform.
 

Ohrid4u is opgericht op 01-01-2018

bottom of page