top of page
My Way Kayak Ohrid .jpg

Kajakken

Georganiseerde Tour KAYAKING  vanaf 55€

PADDLINGLENGTE - 10-12KM

Duur: Ca. 6 uur

Deze tour begint in Peshtani Village, gaat naar Trpejca Village en terug naar Peshtani. Ontmoetingspunt is Peshtani dorp om 09:00 uur, en dezelfde plaats voor terugkeer ongeveer. om 15:30. Tijdens deze tour bezoekt u de mooiste delen van het meer van Ohrid. Je bezoekt de baai van botten gezien vanaf het water, stopt bij een afgelegen strand voor wat rust en zwemtijd in de schoonste wateren van Europa, ziet een adembenemend landschap en eindigt vervolgens door te stoppen voor een mooie 3-gangenmaaltijd op geïsoleerd strand restaurant alvorens terug te peddelen naar het startpunt.

Inbegrepen: kajaks met volledige uitrusting, Engels sprekende gids, mineraalwater, fruit, lunch (salade, hoofdgerecht, dessert). Niet inbegrepen: drankjes tijdens de lunch, transfer van uw hotel.

Prijs:

voor 2 personen is 85€ pp

voor 3 personen is 55€ pp

Vanaf 4 personen is 50€ pp

Gelieve uitsluitend in- en uit te stappen op de aangegeven vertrek- en aankomstplaatsen. Het is verboden te picknicken of uit te stappen langs de oevers. Je bent verantwoordelijk om het kajakmateriaal in goeie staat terug te brengen.

Gelieve respectvol om te gaan met de natuur en de inwoners aan de oevers van Ohrid. Laat aub geen afval achter!

Het dragen van een reddingsvest is verplicht. Onze reddingsvesten zijn geschikt voor mensen met een gewicht van minder dan 100 kg.

De minimumleeftijd is 5 jaar, kinderen van 5 tot 12 jaar zijn verplicht om te kajakken onder begeleiding van een volwassene.

Max. 115 kg in enkele kajak

Max. 230 kg in een dubbele kajak

Bij ons bent u verzekerd van een eersteklas verhuurservice en een unieke ervaring. Waar u ook naar op zoek bent, de medewerkers in onze winkel staan altijd paraat om u te helpen en te adviseren. Met onze geweldige klantenservice en lage tarieven is het geen wonder dat we tot beste Kayak verhuur in Ohrid zijn verkozen. Lees verder om te zien wat ons zo uniek en succesvol maakt.

KAYAK TE HUUR

Single Kajak      15€ per dag

Double kajak    25€ per dag

Bij deze boeking vragen wij een aanbetaling van 10%. U ontvangt een email met factuur en betaling link. Het restant van het bedrag kan ter plaatse CONTANT betaald worden. De factuurnummer is uw reservering nummer.

U kunt tot 14 dagen voor de geboekte datum annuleren voor een volledige terugbetaling. Als u minder dan 14 dagen voor aanvang van de activiteit of geboekte accommodatie annuleert, wordt het betaalde bedrag niet terugbetaald.

Liefst ontvangen wij uw aanvraag minstens 2-3 dagen voor gewenste datum. Dit geeft ons de tijd om alles voor u te regelen.

bottom of page