top of page
paragliding Ohrid

Paragliden

Tandem  vluchten zijn een geweldige manier om te genieten van de volledige luchtervaring, zonder enige paragliding ervaring. Uw deskundige Paragliding Dual Rated tandempiloot zorgt voor de lancering, de vlucht en de landing!

De tandemvlucht  is de makkelijkste, snelste en veiligste manier om je vrij te voelen als een vogel, om de vrijheid en de rust te voelen die de natuur je biedt...

Ervaring is niet vereist: De tandemvlucht is beschikbaar voor iedereen vanaf 5 jaar worden bijgewoond, voorafgaande ervaring is niet vereist.

Personen onder de 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene...

Na een briefing van enkele minuten neemt onze professionele tandempiloot u mee de lucht in voor een vlucht die, afhankelijk van de vliegomstandigheden, 15 - 30 minuten duurt. 

 Macedonia Tandem Paragliding is opgericht in 2000. Al onze instructeurs zijn zeer ervaren tandemvluchtinstructeurs, gecertificeerd door de Macedonische Vereniging voor Paragliding.

Wij bieden instructieve tandemvluchten aan voor iedereen die graag ervaring wil opdoen met paragliden.

Wij nemen mensen van alle leeftijden en capaciteiten mee. We hebben ook ervaring met het vliegen van gehandicapte personen.

Alle producten en diensten die via Ohrid4u worden aangeboden, worden namens de leveranciers verkocht, onder verantwoordelijkheid van de leveranciers. Ohrid4u is geen partij bij de overeenkomst tussen u als klant en de leverancier van het product/dienst en heeft daarom geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid jegens u met betrekking tot de voorwaarden van die overeenkomst, direct of indirect.

Bij alle boekingen vragen wij een aanbetaling van 10%. U ontvangt een email met factuur en betaling link. De restant van het bedrag kunt op locatie betalen. Kijk per activiteit voor betalingsmogelijkheid op de site. De factuurnummer is uw reserveringnummer. U kunt tot 14 dagen voor de geboekte datum annuleren voor een volledige terugbetaling. Als u minder dan 14 dagen voor aanvang van de activiteit of geboekte accommodatie annuleert, wordt het betaalde bedrag niet terugbetaald.

Liefst ontvangen wij uw aanvraag minstens 2-3 dagen voor gewenste datum. Dit geeft ons de tijd om alles voor u te regelen.

bottom of page