top of page
Glazen wijn

Wijnproeverij Ohrid 

Bij alle activiteiten vragen wij een aanbetaling van 10%. U ontvangt een email met factuur en betaling link. De restant van het bedrag kunt op locatie betalen. Kijk per activiteit voor betalingsmogelijkheid. De factuurnummer is uw reservering nummer. 
U kunt kosteloos annuleren
14 dagen voor de geboekte datum. Bij annuleren binnen 14 dagen voor de geboekte datum is de 10% niet terug vorderbaar.

Macedonië heeft een lange traditie van wijnproductie, die al eeuwen teruggaat. Het land kent verschillende wijngebieden, zoals Tikves, en bekende wijnsoorten zoals Vranec en Ana Marija.

Ook in Ohrid en omgeving wordt er wijn geproduceerd. Verwen jezelf met een proeverij van diverse wijnen uit de streek en het land. Tijdens de proeverij kun je genieten van heerlijke lokale producten zoals kaas, worst en ajvar. Elke proeverij omvat een selectie van witte, rosé en rode wijnen, en uiteraard de traditionele rakija. Een fles water staat tot je beschikking.

Ohrid4U werkt samen met een lokale boer en een bar in het centrum van de stad. Bij beide locaties kun je ook wijn of rakija kopen.

Wijnproeverij bij de boer

Bij een lokale boer net buiten de stad kun je genieten van een wijnproeverij. Hier krijg je een kijkje achter de schermen en zie je hoe de wijn wordt gemaakt. Maak een ontspannende wandeling door zijn wijngaard en geniet van het prachtige uitzicht op het Meer van Ohrid. Kinderen zijn welkom bij deze proeverij, maar geef dit wel van tevoren aan.

Je hebt de keuze uit verschillende proeverijen, waarbij de duur bepaalt hoeveel wijn er wordt geserveerd en hoeveel hapjes je kunt proeven.

Prijzen:

  • €25 voor 2 uur

  • €35 voor 2,5 uur

  • €45 voor 3,5 uur

  • €65 voor 3,5 uur, inclusief lunch.

Wijnproeverij in het hart van het centrum van Ohrid

In het hart van het centrum van Ohrid kun je ook kennismaken met verschillende wijnen in een bar. Deze bar heeft maar liefst 350 verschillende soorten Macedonische wijnen. Zowel binnen als buiten kun je genieten van de sfeer. Deze bar biedt twee verschillende wijnproeverijen aan.

Prijzen:

  • €20 voor drie wijnen, rakija, water en lokale hapjes.

  • €25 voor vier wijnen, rakija, water en lokale hapjes.

Geef duidelijk aan welke proeverij je kiest en waar. Proeverijen zijn alleen beschikbaar voor personen van 18 jaar en ouder.

bottom of page