top of page

Overnachten

Macedonië biedt vele mogelijkheden tot overnachten: van campings, berghutten, appartementen, hostels en pensions tot (luxe) hotels en chalets.

Budget accommodaties (€15 – €25)

De meeste budget accommodaties liggen rond het meer van Ohrid bij Ohrid en Struga. Er zijn een aantal kleinschalige campings met prima faciliteiten. Een staanplaats op een camping boek je al voor zo’n €20 per nacht afhankelijk van het seizoen. Verder zijn er rond het meer maar ook in Skopje en in de bergen goedkope hostels en guesthouses te vinden. Je boekt al een kamer in een goed guesthouse in Ohrid voor €15 per nacht.

Middenklasse accommodaties (€25 – €50)

Macedonië kent een grote variëteit aan middenklasse hotels en appartementen. De service is over het algemeen prima en gemiddeld ligt de prijs voor een 3-sterren hotel rond de €40 per nacht

Luxe accommodaties (€50 en hoger)

Ook in luxe accommodaties heeft Macedonië meer dan genoeg te bieden. Zo zijn er moderne designhotels in het centrum van Skopje, maar bijvoorbeeld ook luxe accommodaties met wellness direct aan het meer van Ohrid gelegen. Voor deze verblijven moet je wat dieper in de buidel tasten. Prijzen lopen op van €50 tot wel €300 per nacht.

Kleine selectie van accommodaties:

Centre of Ohrid

Tot 5 km van Ohrid

Peshtani (15km - Ohrid)

Ljubanista (28 km - Ohrid)

bottom of page