Vissen

Het meer van Ohrid is 30 km lang en de breedte varieert van maximaal 14,5 km tot een gemiddelde van 11 km. De gemiddelde diepte is 151 meter. De zeldzame helderheid van het water tot 22 meter kan reiken, is te danken aan een van de vele onderwaterbronnen.
De vissen in het meer zijn van bijzonder belang. Lake Ohrid bevat 17 verschillende vissoorten die tot drie groepen behoren: forel, witte vispaling. De meest bekende van allemaal is de forel van Ohrid.

Veel beroemde mensen, waaronder Prins Charles, bezochten Ohrid alleen om de schoonheden van Ohrid te zien en deze specialiteit te proberen.
Met unieke flora en fauna is het meer een van de grootste biologische reservaten in Europa (beschermd door UNESCO) 

Vissen

kajak.png
para_edited.png
atv.png
recreation-43905_1280.png

Boot vissen

 

De visdag begint met het nemen van het hotel / appartement en we rijden naar de visplaats. Aangekomen naar de kust, de vissersboot voorbereiden, de vis- en veiligheidsuitrusting controleren. Het invoeren van de boot en richting naar de visplaatsen.
Aangekomen in het visgebied, de visuitrusting gereed maken en het vissen begint. Hoe lang we op één plek blijven hangt af van hoe de bijtende activiteit van de vis zal zijn, dus als de vis actief is, blijven we, anders zoeken we een nieuwe plek om te gaan vissen.
Er zijn veel manieren om de vis te vangen: spinvissen, met kunstmatig of levend aas / lokaas, vissen op de bodem met ander aas, dobbervissen en trollenvissen. De duur van het vissen hangt sterk af van het weer.
Er zijn veel soorten vis die kunnen worden gevangen, zoals Ohrid Forel, Karper, Kopvoorn, Macedonische Barbeel, Paling en anderen.
Visuitrusting is inbegrepen voor zijn reis

WILT U BOEKEN STUUR ONS BERICHTJE. GRAAG AANGEVEN HOEVEEL PERSONEN EN GEWENSTE DATUM

Untitled-3.png
  • Ohrid4u op facebook
  • Ohrid4u op instagram

CONTACT:
 

email:                           ohrid4u@yahoo.com

KVK nummer:            70394466

BTW:                             NL002413124B63

LEGAL:                          TERMS AND CONDITIONS

tui.gif
pegasus.jpg

"Goede site met veel informatie. Voor vragen kun je er terecht, snel antwoord. Goede vakantietips!"

Cindy Grootelaar

Flag-map North Macedonia

© 2020 by FLOR IT and updated by House of Communications. Proudly created for Ana from Ohrid, Macedonia