Kerstgeschenken en cadeaus

Bent u op zoek naar een mooi eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers, relaties, vriend(in), familie of collega?

Ohrid4u helpt u graag op weg met het vinden van een cadeau dat bij u past; van gevarieerde selectiepakketten tot pakketten die u zelf samen kan stellen. En natuurlijk kunt u een persoonlijke noot toevoegen aan uw eindejaarsgeschenk in de vorm van een kaart of een wens bijvoorbeeld. Zo creëert u een geschenk om nooit te vergeten. Bekijk de mogelijkheden hieronder of klik op onderstaande button om direct te bestellen.

Kerst pakket.jpg

Cadeaupakket € 24.99

Een leuk bedankje is altijd een leuke waardering!  Gewoon even laten weten dat je aan iemand denkt.  En dat kan natuurlijk een flesje wijn zijn of een bloemetje.

Samen met de heerlijke chocolade en de Macedonische wijn,  is dit een geschenk om enorm van te genieten.

Zo luxe en zo smaakvol!  Wie gaat u verrassen met deze smaakexplosie?

Check hier de inhoud van het pakket

30 Tricolore Venec.jpg

Tricolore cadeau pakket € 29.99

Wil je iets bijzonders doen voor degenen die je leuk vindt? Deze wijnen worden gemaakt door Venec. De druiven zijn afkomstig uit de eigen wijngaarden in de regio Tikves in Macedonie. Deze wijnen laten je hart sneller kloppen. Voor elke gelegenheid of elke gang van het diner een heerlijke wijn. Met wie gaat u van dit geschenk genieten? Hele fijne feestdagen.

Check hier de inhoud van het pakket

44.99 Christmas delights.jpg

Kerstpakket Extra € 44,99

Wie wist dat de kunst van het geven van geschenken zo leuk kon zijn?

Met ons unieke geschenkverpakkings-proces kan de ontvanger eindelijk krijgen wat hij verdient: een doordacht en unieke cadeau dat hij nergens anders kan krijgen.

Check hier de inhoud van het pakket 

Puur genieten nieuw 54.99.jpg

Puur Genieten pakket € 54.99

Kerstpakketten zijn het bedankje aan het eind van het jaar voor collega’s, klanten, opdrachtgevers of voor vrienden en familie. Een kerstpakket kan klein of groot zijn, meerdere producten bevatten of alleen een fles wijn. Dit wijnpakket met selectie van de beste wijnen van Bovin is zeker een succes!

Check hier de inhoud van het pakket

Prestige pakket 119.95.jpg

Prestige Deluxe pakket € 114,99

Luxe Cadeau pakket nodig? Onze luxe gift set is een cadeau voor soulful momenten. Prachtig ingepakt en klaar om weg te geven.

Met dit luxe wijn kerstpakket zorg je dan ook gemakkelijk online voor een attentie waar zelfs de doorgewinterde connaisseur eens even goed voor gaat zitten.

Check hier de inhoud van het pakket

HoP Candles and sticks_geurkaarsen_vegan_diffusers_hopshopnl_26.jpg

Geurkaarsen cadeau v.a. € 12,95

Stel een pakket samen met de overheerlijke handgemaakte, natuurlijke geurkaarsen en olie diffusers (geurstokjes) van onze partner, de HoP Shop. Ze zijn gemaakt van 100% soja was en natuurlijke geurolie in gerecycled apothekersglas. Een geur cadeau, doet het altijd goed. 

Ontdek hier de overheerlijke geuren

Een kwestie van smaak: stel zelf je exclusieve wijn kerstpakket samen

We kunnen ons goed voorstellen dat u zelf een persoonlijk tintje wilt meegeven aan uw wijn kerstpakket. Al met al is een echt lekkere wijn een kwestie van smaak, en uw eigen smaak wilt u misschien wel delen met de mensen waarmee u samenwerkt. Daar geven we u bij Ohrid4u graag de ruimte voor. U kunt daarom contact opnemen met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en vervolgens zelf een uniek wijn kerstpakket zelf samen te stellen.