top of page
buiten.jpg

Restaurant The Lion

Ons verhaal:

Wij zijn Bryan en Kathy, eigenaren van The Lion in Ohrid. Na ons trouwen besloten wij dat wij meer uitdaging zochten in ons leven. Beiden hadden we op dat moment een kantoorbaan maar onze liefde voor horeca en hospitality bleef maar roepen. Het is inmiddels bijna anderhalf jaar geleden dat wij onze droom verwezenlijkt hebben; een restaurant aan het meer van het prachtige Ohrid! Kathy is half Macedonisch, geboren in Nederland. Hierdoor gingen wij vaak op vakantie in Ohrid. Ons idee en concept was om toch wat nieuwe smaken naar Ohrid te brengen. Waar wij ook enige traditionele gerechten hebben, proberen we vooral met wat nieuws te komen.

Wij van The Lion restaurant in Ohrid zijn in april 2022 een jaar open. We hebben vorige lente/zomer een vliegende start gemaakt in deze vervelende corona periode. Gelukkig hebben we alsnog een deel mogen uitmaken van veel succesvolle vakanties, waarvan sommige van jullie bij ons terecht zijn gekomen via Ohrid4u en de lieve Ana. Het hele Lion team kijkt enorm uit op seizoen 2022. 

Ons diverse menu bestaat onder andere uit: traditioneel Macedonische ontbijtjes, pancakes, verse soep en belegde stokbroodjes zoals wij in Nederland gewend zijn, verschillende tapas gerechten, wok, verse vis/vlees en natuurlijke onze Lion's Special: de Slow cooked Baby Back Ribjes. 
Wij zijn 7 dagen per week geopend, zo t/m do van 09:00 tot 01:00, vr en za tot 02:00. Dit betekend dat je ook in de avond bij ons terecht kan voor een feestje met een ongedwongen sfeer. Aan onze Latin en (al om bekende) Nederlandse avonden voegen we deze zomer ook een Macedonische avond aan toe. Heerlijk vertoeven met je favoriete cocktail of drankje.

Je kunt ons vinden op adres Kej Makedonija 81, langs het water met een prachtig uitzicht! Laten we er samen een leuke zomer van maken! Tot snel.

 

Whatsapp: 0038971576182 (Bryan)

Facebook: The Lion Ohrid

Instagram: thelion.ohrid

JULLIE ZIJN VAN HARTE WELKOM!

186496957_1188405921676404_7541428720668932223_n.jpg
bottom of page